Културни центар Новог Сада

Уметност и култура

Јутјуб канал Културног центра Новог Сада је званична платформа институције која има за циљ едукације и  децентрализације културе. Званични јутјуб канал преноси програме које организује Културни центар Новог Сада и то из области:  друштвена трибина, књижевност, музички програм, сценски, ликовни… Културни центар Новог Сада познат је по својој отворености и пријемчивости новим тенденцијама у култури.

Стога је засигурно једна од водећих културних институција са слухом, креативним потенцијалом, истрајна у намери да анимира све генерације. У прилог томе говори и изузетна посећеност нашег јутјуб канала, чији је квалитет јавност препознала и радо прати предавања на тему историје, геополитике, друштвених тема…

Културни центар Новог Сада одувек, а посебно у последњих неколико година, остварује динамичне међународне контакте у области културе, са институцијама и уметницима, реализујући низ занимљивих програмских програма, акција и пројеката. Културни центар Новог Сада је институција са традицијом од преко пола века.