Akademija Filipović

Edukacija

Besplatne obuke/vebinari dostupne su svim nastavnicima, vaspitačima….kako u Srbiji, tako i u Republici Srpskoj i Crnoj Gori. Namera nam je da ovih dana omogućimo uključenje u program  nastavnom kadru iz Republike Severne Makedonije. Podatak koji dokazuje da smo učinili pravu stvar je da su se za ovih 37 dana karantina, izolacije…  programu Elektronski portfolio priključilo više od 1600 nastavnika iz Srbije, RS i Crne Gore. Svakodnevno pristižu novi zahtevi i pohvale za ideju i izvanredno programsko rešenje vođenja portfolija. U Srbiji aplikaciju, na današnji dan, koriste 11199 nastavnika iz 1102 ustanove, sa ukupno  73369 objava.

Posebno smo ponosni što je na našu inicijativu naš višegodišnji saradnik iz Mađarske, firma ‘‘Mozaik education‘‘ , svim nastavnicima i učenicima omogućila besplatno  korišćenja  prezentacionog softvera Mozabook bez ograničenja do kraja juna meseca.

Pored besplatne obuke nastavnici su dobili i besplatno korišćenje aplikacije za elektronsko vođenje portfolia (EPortfolio), elektronsku pedagošku svesku, a predškolske ustanove program za elektronsko vođenje vaspitno obrazovne knjige po najnovijem modelu “Godine uzleta“ i modelu“B“ do 31.08.2021.godine