Cisco

Рад од куће, Едукација

1. Cisco AnyConnect Secure Mobility Client је VPN клијент и омогућава повезивање на VPN мрежу ваше фирме и рад са удаљених лаптоп рачунара и мобилних телефона као и потпуну контролу приступа од стране безбедносних тимова. Лиценце можете захтевати на линку или се обратите локалном Cisco тиму за помоћ на имејл digitalnasolidarnost@cisco.com или посетите www.cisco.rs/workfromhome.

2. Cisco Umbrella је сервис који вас штити од злоћудних Интернет дестинација и брзо и лако поставља безбедносни кишобран око вашег система. Региструјте се на линку и започните коришћење сервиса на 14 дана које можете продужити до 90 дана ако контактирате Cisco локални тим на имејл digitalnasolidarnost@cisco.com или посетите www.cisco.rs/workfromhome.

3. Duo Security омогућава организацијама да двофакторски верификују идентитет корисника и квалификују уређаје којима се може веровати пре него што приступе апликацијама. За повећање броја корисника у пробном периоду обратите се локалном Cisco тиму за помоћ на имејл digitalnasolidarnost@cisco.com.